Introductietraining

Do-In Pre-Practitioner

Een introductie op de Do-In Yoga beroepsopleiding

“Just keep coming home to Yourself, you are the one you have been waiting for.” – Byron Katie.

Pre-Practitioner trainingMet dit intensieve en leuke introductieweekend maak je kennis met en bereid je je voor op de Do-In Yoga opleiding. Ideaal wanneer je nog niet zeker weet of dit de juiste weg is voor jou of om je basis te versterken ter voorbereiding op de opleiding.
Ook voor wie al een tijdje Do-In Yoga lessen volgt en zich een keer in de diepte van de leer wil bewegen, is ook van harte welkom.

Ervaringsgerichte boost Het Pre-Practitioner weekend is ervaringsgericht en geeft je een boost in je bewustzijnsontwikkeling. Het thema is net als in de Practitioner opleiding: “Stilstaan bij bewegen”. Je gaat Do-In yoga in jezelf ervaren en krijgt praktische technieken mee naar huis. Je duikt in de basis kata’s van de Hara, meridianen, drukpunten, energetische bewegingen en partnerstrekkingen en krijgt een vernieuwende blik op de Oosterse filosofie. Bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de Do-In Yoga leer of de opleiding overweegt. Ook heel geschikt ter voorbereiding op de opleiding. Je gaat naar huis met praktische tools voor het dagelijks leven. Vooropleiding: onbeperkt. Je hebt een holistische kijk op het leven. Er zijn 12 plaatsen.

10 & 11 januari 2015Roelofarendsveen

Inschrijven