Masterclass

“Let your Zen shine” – Claudia Heijdel 

 
Happy Buddha“Happiness is already inside you. All you have to do is allow it to reveal itself through the wisdom of your Hara” – Claudia Heijdel
 
Masterclasses zijn toegankelijk voor alle niveaus deelnemers: van nieuweling tot docent.

In 2017 staan de Do-In Yoga Masterclasses in het teken van je innerlijke vreugde: de Happy Buddha IN jou. Daar zijn twee dingen voor nodig: verbinding met je Hara (innerlijk weten, onderbuik gevoel) en verbinding met je intellect (licht, helder hoofd). Deze verbinding loopt via je hart en zo ontstaat wijsheid en levensvreugde. 

We besteden dus aandacht aan ‘Het Hoera van je Hara’ als aan ‘Het IQ van je QI’. Qi is de levensenergie die door de meridianen (kanalen) stroomt. Als deze Qi vrijelijk kan stromen zijn we fysiek, mentaal en emotioneel gezond en verbonden, heel. 

De masterclasses worden gegeven door Claudia Heijdel, master teacher in en ontwikkelaarste van de Do-In Yoga. Hierin gaan Do-In, Zen, Yoga, Shiatsu en Martial Arts samen. De organisatie ligt in handen van de lokale Do-In Yoga teacher of initiatiefnemer. Iedereen mag een een masterclass organiseren, zowel openbaar toegankelijk als voor een eigen publiek. Neem vrijblijvend contact op als je belangstelling hebt. 

Tijdens de drie uur durende Do-In Yoga masterclass kom je thuis bij je innerlijke Happy Buddha! 

Iedereen kan deelnemen, de Masterclasses zijn voor all-levels. Kennis maken en verdiepen, het is allemaal mogelijk. 

Do-In Yoga masterclass datum tijd plaats provincie organisator, inschrijven:
Het Hoera
van je Hara!
zondag
15-01-2017
14.00-
17.00
Alphen Noord Brabant nicole.van.doorn@
do-in-yoga.nl
Het IQ van QI zondag
26-03-2017
14.00-
17.00
Zoetermeer Zuid-Holland claudia.heijdel
@do-in-yoga.nl
Het IQ van QI zondag
09-04-2017
14.00-
17.00
Oud-Beijerland Zuid-Holland aline.ginter.bosch@do-in-yoga.nl
Het IQ van QI zaterdag
06-05-2017
14.00-
17.00
Reusel Noord Brabant jenny.coppelmans
@do-in-yoga.nl
volgt zaterdag
01-07-2017 
14.00-
17.00 
Sittard    Limburg ingrid.lacroix
@do-in-yoga.nl
Het Hoera van je Hara!

zondag 
16-07-2017

14.00-17.00 Oegstgeest
(Jenergy)
Zuid-Holland Angela Frank 
(Gentle Touch)
           

De prijs ligt rond de € 35,-.  Informeer naar de early-bird korting en de ‘late-bird’ toeslag bij de organisator. Voor licentiehouders is meestal ook een korting beschikbaar.  

Masterclass2017-01-15

Genoten van de eerste masterclass 2017 “Het Hoera van je Hara” in Alphen (N.Br.), georganiseerd door Do-In Yoga docente Nicole van Doorn

 

Check onze Facebook groep Do-In Yoga Events voor alle Do-In Yoga evenementen.

Historie:
De Do-In Yoga masterclass tour is in 2015 gestart. Met de titel “Magic Moments Masterclass” hebben we door heel Nederland succes geboekt. In 2016 is het thema “Mightiest Warrior”,  waarbij je de kracht in jezelf ervaart. Dit vraagt om moedig zijn, wat velen toch aan hebben gedurfd!. Het thema voor 2017 is verbonden aan het toelaten van je levensvreugde en het licht (de intelligentie). Het mogen zijn wie je werkelijk bent en dit pad te kiezen. 

Wil jij een masterclass organiseren (openbaar of exclusief)? Neem dan even contact op met Claudia Heijdel via de contact pagina.