Vervolgopleiding

Do-In Yoga Teacher opleiding

Bekrachtiging, bevrijding & nieuwe flow. Dit zijn slechts enkele doorbraken die de vervolgopleiding genaamd Teacher je brengt. Het gaat voorbij woorden, je gaat anders kijken, ontwikkelt je bewust-zijn naar een nieuwe dimensie. Hierdoor krijgt je les geven een ‘Glow’, een magic-touch. 

Woorden schieten tekort om je te vertellen wat deze opleiding je brengt. Je bent eraan toe wanneer je de Practitioner opleiding (basisopleiding) succesvol hebt afgerond en hebt belichaamd. Of wanneer je geslaagd bent voor een Do-In docentenopleiding elders. 

Je merkt dat het geven van jouw Do-In Yoga lessen toe is aan een ‘facelift’. 

We gaan op unieke wijze in op de techniek van beweging en uitlijning, het door Claudia Heijdel ontwikkelde Hara-teaching en de energetische invloeden. Kortom: de vernieuwde Teacher opleiding tot Do-In Yoga Full Teacher is het antwoord op al jouw Do-In Yoga twijfels en vragen.

Je eigen beoefening, de theorie en je les geven worden één.

“At the center of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want” – lao tzu

Data en Inschrijven

PROGRAMMA

Dag 1 BEKRACHTIGING
Uitdaging en keuzekracht, een nieuwe basisles meridianenflow, een bijzondere meditatie en het hergroeperen van de oefeningen.

Dag 2 BEVRIJDING
Expressie, keuze in overgave, de rol van de elementen in je leven en een 5-stages lesopbouw

Dag 3 NIEUWE FLOW
Met Do-In Yoga door de chakra’s heen en het helen van de vitale organen. En iets met continuïteit en tellen….

Dag 4 VOORBIJ WOORDEN
Spelen met de energierichtingen, subtiele energie ervaren.

Dag 5 ANDERS KIJKEN
Bewustwording van keuze en effecten in de vier velden, en de zeven tempels, wie ben ik?

Dag 6 BEWUST ZIJN
Vijf bijzondere adem technieken, een krachtig energieveld, uitlijning m.b.v. Yin en Yang, de onzichtbare support en les geven met de 4 Shins

Dag 7 WONDERBAARLIJK
Bijzondere dag in de kracht van de bijzondere meridianen en hun verbinding met de chakra’s

Dag 8 DE MAGIE VAN LES GEVEN
Een nieuwe kijk op je Do-In Yoga les plannen en opbouwen, over interactie, niet weten en Hara-teaching

Dag 9 MEESTERSCHAP
Ontdekken wat meesterschap is,
meesterschap in jezelf mogen ervaren en de oneindige mogelijkheden zien…. bewustwording in vormen van bewegen en het effect op jou, jouw levensstijl en de Do-In Yoga levensstijl

Dag 10 EMPTINESS
Afstudeerdag, bewegen vanuit het niets, moeiteloosheid door flow, de voertuigen van je bewustzijn, de rivier

Vakinhoudelijke kennis en inzichten Do-In Yoga opleidingen

De opleidingen van de Do-In School zijn gericht op zowel lichaamsgerichte technieken ter bewustwording en heling van het lijf als op de energie (etherische ziel), als op het communicatieve. Wat zend je uit en wat ontvang je? Hoe ga je om met jezelf en de wereld om je heen. Welke houding neem je aan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau? De Do-In Yoga kata´s (in yoga asana’s) gaan over de houdingen op alle niveaus. Door meer inzicht te verkrijgen in het eigen handelen en in het eigen proces, kan gemakkelijker onderscheid gemaakt worden tussen beperkende overtuigingen en gedachten en een neutrale houding, waarbij de client of cursist van de therapeut, coach of docent centraal staat.

De Teacher opleiding tot Do-In Yoga Full Teacher bestaat uit twee modules van vijf opleidingsdagen. Tussentijds ontvang je begeleiding vanuit de school. Deze opleiding verbindt je lichaamstechniek en energetisch bewegen. Je ontwikkelt je vaardigheden als Do-In Yoga basic teacher en verdiept je vanuit hier verder in de Do-In Yoga leer. Je maakt een reis door je docentschap en versterkt de band met je innerlijke leraar. 

Spelenderwijs leer je meer intuïtief les te geven. Met meer zelfvertrouwen voor de groep staan. Er ontstaat meer flow en de les gaat vanzelf. Je ervaart moeiteloosheid, continue inspiratie, oneindigheid van mogelijkheden en eenheid.

Data en Inschrijven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.