Masterclass Do-In Yoga

“Masterclass? Maar moet ik dan niet heel goed zijn om mee te doen?”

Nee. Allereerst: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus.
De Do-In Yoga masterclass is een ware beleving. In deze 3 uur ervaar je de energie van Do-In Yoga. Dit brengt jou een onvergetelijke en vooral, verdiepende ervaring. Ongeacht of het je eerste keer Do-In Yoga of je 10.000e keer is.
 

“Let your Zen shine” – Claudia Heijdel

De Do-In Yoga masterclass wordt gegeven door Claudia Heijdel, opleider in en ontwikkelaar van de Do-In Yoga. In deze bewegingsleer gaan Do-In, Zen, Yoga, Shiatsu en Martial Arts samen. De organisatie ligt in handen van de lokale Do-In Yoga teacher of initiatiefnemer.
 

2018: Ontspan je in de stilte van je essentie.

In 2018 heet de masterclass “Ease into Silence”. Oftewel: ontspan in de stilte van je essentie. Eerst bewegen we om te ontladen. Dan naar de stilte toe. En uiteindelijk bewegen we vanuit de stilte. De stilte wordt jouw gids. Do-In Yoga omarmt de kunst van balanceren tussen Yin en Yang om rust te vinden in het centrum van je wezen. Tijdens deze masterclass beweeg je door je lichaam en geest, om deze twee met elkaar te verbinden. 

 

Ja?

Schrijf je hieronder eenvoudig in.

Klik op de link.

Voor deze onvergetelijke ervaring investeer je €54,-.

Je ontvangt een Do-In-Stap boekje t.w.v. €13,95 cadeau om thuis verder te kunnen (alleen bij online inschrijving).

En met de kortingscode Silence slechts €45,- (early-bird: geldig tot 2 weken voor de masterclass).

 

Do-In Yoga masterclass datum tijd plaats provincie organisator, inschrijven:
Ease into Silence 03 juni 2018 14-17 u Den Haag Zuid-Holland

Studio K’dans
(hier inschrijven)

Ease into Silence 06 oktober 2018  14-17 u Alphen Brabant

Aanmelden via
Nicole van Doorn

 

Check onze Facebook groep Do-In Yoga Events voor alle Do-In Yoga evenementen.

Historie

De Do-In Yoga masterclass tour is in 2015 gestart. Met de titel “Magic Moments Masterclass” hebben we door heel Nederland succes geboekt. In 2016 is het thema “Mightiest Warrior“,  waarbij je de kracht in jezelf ervaart. Dit vraagt om moedig zijn, wat velen toch aan hebben gedurfd!. Het thema voor 2017 is verbonden aan het toelaten van je levensvreugde en het licht (de intelligentie). Vandaar de titels “Het Hoera van je Hara” en “het IQ van QI“. Het mogen zijn wie je werkelijk bent en dit pad te kiezen. In 2018 ontspannen we ons in de stilte: we komen in het oog van de storm te staan. De titel is “Ease into Silence”. We bewegen eerst om te ontladen, dan naar de stilte toe en dan vanuit de stilte.

Wil jij een masterclass organiseren (openbaar of exclusief)?

Iedereen mag een een masterclass organiseren, zowel openbaar toegankelijk als voor een eigen publiek. Neem vrijblijvend contact op als je belangstelling hebt. Neem dan even contact op met Claudia Heijdel via de contact pagina.