Opleiding overzicht

“Bereid jezelf voor, niet je les.”

Do-In Yoga is ontwikkeld door Claudia Heijdel. In 2006 introduceerde ze als eerste de opleiding. Het is géén Do-In en het is géén Yoga. Het is gebaseerd op
de eeuwenoude leren van Do-In én Yoga. Want tijden veranderen. En hoe zet je een oude filosofie in voor een modern leven? Do-In Yoga verbindt je met je eigen drie-eenheid: hoofd, hart en hara (buikgevoel). De lichaamsgerichte energie-oefeningen van Do-In Yoga lossen spierspanningen en emotionele stress op. Ze zetten je in je eigen kracht, zowel fysiek, mentaal-emotioneel, als spiritueel. Wie leert spelen met deze tools, krijgt onbeperkt toegang tot vernieuwende skills, die zich blijven uitbreiden. Leren werken met de 5 elementen en hun onderlinge beïnvloeding is hierbij essentieel. Het resultaat: vitaal, helder en verbonden. Zelfrealisatie. Je eigen authentieke zelf zijn en delen wat je geleerd hebt.

Stap voor stap naar meesterschap

De beroepsopleidingen tot Do-In Yoga docent zijn kort en intensief. Maar wel stap voor stap. Van basic teacher naar full teacher tot advanced teacher. In je eigen tijd te volgen. Zodat je de ruimte hebt om ervaringen te verwerken. Dichterbij jezelf te komen. En het vitaliserende effect hiervan te ervaren. Zo kun je alles ondernemen wanneer jij eraan toe bent. En vanaf de certificering Do-In Yoga basic teacher ben je met de docentenlicentie al bevoegd om professioneel les te geven, d.w.z. voor eigen inkomen. Omdat ik geloof in meters maken

Opleiding overzicht

Do-In Yoga Practitioner opleiding (certificering: basic teacher (BT))