Esther Verhagen« Terug naar overzicht

Esther Verhagen
Fysiotherapie Benthuizen
Dorpstraat 49
2731 AL Benthuizen
Nederland

Contact
Tel.:
Email:

Licentienummer


Bekijk de website

Stuur een e-mail


In het kort

Esther geeft Do-In Yoga in combinatie met Tai Chi Tao.


Do-In Yoga bestaat uit oefeningen om de gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Do-In betekent letterlijk de reis naar binnen. Met Do-In Yoga ondersteun je het zelfhelende vermogen van je lichaam en door regelmatige beoefening blijf je ongemakken en spanning beter de baas.

Tai Chi Tao is een Chinese bewegingsvorm met zachte, soepele, vloeiende, langzame bewegingen die de energiestroom in beweging brengt, waardoor balans ontstaat tussen lichaam en geest. De vloeiende bewegingen maken gewrichten soepeler en spieren sterker. De voortdurende zachte cirkelvormige bewegingen werken heel ontspannend. Ook wel een meditatie in beweging genoemd.

De lessen zijn geschikt voor iedereen die beweging en bewustwording wil combineren.
Ook toegankelijk voor iedereen: lenig of stijf, ervaren of onervaren.
In mijn lessen staat voorop: het luisteren naar je lichaam, het voelen en bewaken van je grenzen en het plezier in bewegen. Kom en doe mee!!

Esther werkt in de geestelijke gezondheidszorg waarbij zij jarenlang ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van mensen met spanningsgerelateerde klachten. Vanuit plezier heeft zij opleidingen gevolgd tot Tai Chi Tao docente en tot Do-In Yoga docente. Ontspannen bewegen helpt om in balans te komen en te blijven.
LesroosterWorkshops en Cursussen