Paulien van der Helm« Terug naar overzicht

Paulien van der Helm
Yoga You
Koestraat 24
8011 NL Zwolle
Nederland

Contact
Tel.: 0658856463
Email: paulien.vanderhelm@do-in-yoga.nl

Licentienummer


Bekijk de website

Stuur een e-mail


In het kort

Lang geleden kwam yoga op mijn pad vanwege heftige rugklachten. Door het beoefenen van yoga leerde ik om beter te voelen wat er gebeurde in mijn lijf en ik leerde meer en meer om mijn grenzen te respecteren. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal had dit invloed. De rust, balans, kracht en flexibiliteit die ik opbouwde waren niet allen merkbaar op de mat, maar ook in mijn vaak stressvolle werk. Rugklachten heb ik nooit meer gehad!

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, evenals de behoefte om datgene wat ik ervaren had door te geven aan anderen. Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in yoga en de werking van het menselijk lichaam. Vele lessen en workshops volgden bij verschillende docenten, van Yin Yoga tot Power Yoga en van Aerial Yoga tot Meditatie Yoga. Met heel veel plezier heb ik mijn docentopleiding gedaan bij de Do-In Yoga School van Claudia Heijdel en in januari 2017 ben ik begonnen als docent.

In mijn lessen zul je een combinatie ervaren van Do-In Yoga en Hatha Yoga. Een aantal sleutelwoorden hierbij: strekkingen, massage, adem, energie, kracht en rust. Maar ook nuchterheid, veiligheid en vooral … plezier! Welkom!


LesroosterWorkshops en Cursussen