Saskia van den Burg« Terug naar overzicht

Saskia van den Burg
Het Knooppunt
Ch. Huygensstraat 10-c
2251 CH Voorschoten
Nederland

Contact
Tel.: 0624527767
Email: saskia.van.den.burg@do-in-yoga.nl

Licentienummer


Bekijk de website

Stuur een e-mail


In het kort

Mijn passie voor yoga is in 1999 ontstaan. Na diverse vormen gedaan te hebben besluit ik in 2012 de opleiding (Practioner en daarna Teacher) bij de Do-In School te volgen om mij meer te verdiepen in de achtergronden van deze fascinerende Oosterse leer en levenswijze.

De kracht van mijn manier van lesgeven is dat ik put uit verschillende bronnen; Do-In uit Japan, Taoïsme uit China en yoga uit India. Ik vind het fijn om je mee te nemen op een reis door je lijf om de stilteplekken te kunnen vinden waarmee je de wervelwinden van je geest tot rust kan brengen.

In 2015 richt ik mijn bedrijf Suba Do-In Yoga op en richt ik mij op het geven van Do-In Yogalessen en verdiepen van de levensleer. Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk; student of met pensioen, stijve hark of soepel. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen en te ervaren of deze vorm van yoga wat voor hem/haar is.

Naast het geven van yogalessen ben ik werkzaam in Leiden voor BplusC (Bibiotheek en Centrum van Kunst en cultuur). Hier zet ik mij in als afdelingssecretaresse, klantenadviseur en vanaf 2017 als Do-In Yoga docent.


LesroosterWorkshops en Cursussen